Logo renata fotorgaf vjencanja

Inspiracije dobijam iz vaših ljubavnih priča i zajedno s vama stvaram uspomene za cijeli život.

KONTAKT
Facebook
Vimeo
Youtube
Instagram

FOTOGRAF VJENČANJA

Preko 10 godina iskustva / worldwide / preko 500 fotografisanih i snimljenih vjenčanja
a

SAVRŠEN DAN

Profesionalizam

Sačuvaćemo čaroliju vašeg vjenčanja putem profesionalno kvalitetnih fotografija.

a

Kreativnost

Maštovit pristup

Proživite ponovo svoje uspomene kroz očaravajuće fotografije.

Iskustvo

Vrhunska oprema

Slika - savršen način za uspomenu na dan vašeg vjenčanja.

Pred vama se nalaze kolekcije fotografija, koje sam imala čast da zabilježim na vjenčanjima. U mojoj karijeri profesionalnog fotografa za vjenčanje, koja traje više od deset godina.

Svaka od ovih ljubavnih priča je posebna i unikatna, i na svakoj fotografiji vjenčanja zabilježena je energija karakteristična za određeni par, kao i za specifičnu atmosferu.

Fotografije vjenčanja zabilježene mojim okom kamere pamte bitne momente tog događaja. Sve one kojih ćete se sjećati svaki put kada budete pregledali svoj album u budućnosti.

Moja nepresušna inspiracija su vaše ljubavne priče i vi kao glavni subjekti fotografije. Meni kao fotografu za vjenčanje sve je u ovom danu podređeno vama i slavljenu vaše ljubavi, a upravo to uz savršenu fotografiju se i prikazuje.

PHOTO BOOK

Pogledajte kako izgleda photo book, dimenzije 30x30 , 20 listova, 40 stranice
a

Uspomene zauvijek

Kada vam par povjeri fotografisanje svog vjenčanja, oni vas puštaju u svoju intimu, i to je od neprocjenjive vrijednosti. Tu u njihovoj konekciji se nalazite i vi, i imate priliku da njihove emocije predstavite u vidu fotografija, baš na taj poseban dan u njihovim životima.

Fotograf za
vjenčanje

„Gdje je velika ljubav, ima i velikih čuda” - Willa Cather

Prilkom fotografisanja, ugao, kompozicija, kao i ostale tehničke komponente u fotografiji su veoma važne. Međutim, još jedna jako značajna karakteristika jeste kreativnost vašeg fotografa vjenčanja. Fotograf koji ima dobro oko za detalje, koji osjeti atmosferu i primjećuje zanimljive momente, te ne propušta važne detalje, uspjeće da zabilježi i kreira besprijekoran vjenčani album.

a
a