Logo renata fotorgaf vjencanja

Inspiracije dobijam iz vaših ljubavnih priča i zajedno s vama stvaram uspomene za cijeli život.

KONTAKT
Facebook
Vimeo
Youtube
Instagram

Vjenčanje na plaži

Katerina & Obi

Seychelles

Logo renata fotorgaf vjencanja

Fotograf za vjenčanje

Wedding photography

Fotograf vjenčanja bilježi najdragocjenije trenutke vašeg velikog dana, pričajući priču o vašoj ljubavi kroz prekrasne i bezvremenske slike.

VJENČANJE NA PLAŽI

Katerina i Obi su odlučili da se vjenčaju na Sejšelima. Sa svojim prekrasnim plažama i kristalno čistim morem, Sejšeli su savršeno odredište za vjenčanje na plaži.

Obi, koji dolazi iz Nigerije, i Katerina, iz Češke, odlučili su proslaviti svoju ljubav u ovom idiličnom raju. Sa njima su došle njihove porodice i prijatelji da budu uz njih na taj poseban dan.
Dok izmjenjuju svoje zavjete na bijelom pijesku uz zvuk okeana u pozadini, njihovo će vjenčanje sigurno biti čarobno iskustvo. Naravno to sve treba da zabilježi i fotograf vjenčanja, da našem paru ostavi uspomene za sjećanje.

POGLEDAJTE VIDEO
WEDDING HIGHLIGHTS – KATERINA & OBI

Video by Angels35

Kada razmišljate o vjenčanju na plaži, Sejšeli su odličan izbor.
Sa svojom toplom klimom, netaknutim plažama i krajolikom koji oduzima dah, nije ni čudo da su Katerina i Obi odabrali ovu destinaciju za svoje vjenčanje. Kada je formalni dio vjenčanja na plaži tj. ceremonija vjenčanja i fotografisanje sa zvanicama završena, gosti su se uputili prema vili gdje je organizovana večera i party.
Mi, smo se posvetili fotografisanju našeg para na suncem obasjanoj pješčanoj plaži.

Vjenčanje na plaži

Vjenčanje na plažie

Vjenčanje na plaži

Kada pomislite na fotografisanje, nekim parovima to može biti zastrašujuće. Tu mi stupamo na scenu. Specijalizovani smo za pomognemo parovima da se opuste pri fotografisanju i da vjenčanja iz snova na plaži ostane kao jedan nezaboravan doživljaj.
Od pronalaženja savršenog mjesta do paženja na sve detalje, fotograf vjenčanja se brine za sve kako biste se mogli usredotočiti na uživanje u svom posebnom danu.

A što može biti romantičnije nego reći “da” dok sunce zalazi nad Indijskim okeanom?

Dakle, bez obzira jeste li par iz Nigerije i Češke poput Obija i Katerine ili iz bilo koje druge strane svijeta, možemo vam pomoći da vaše vjenčanje na plaži postane stvarnost. Kontaktirajte nas danas i počnite planirati svoj savršen dan uz nas kao Vašeg fotografa vjenčanja.