Logo renata fotorgaf vjencanja

Inspiracije dobijam iz vaših ljubavnih priča i zajedno s vama stvaram uspomene za cijeli život.

KONTAKT
Facebook
Vimeo
Youtube
Instagram

Vjenčanje na plaži

Alexandra & Trevor

Seychelles

Logo renata fotorgaf vjencanja

Fotograf za vjenčanje

Wedding photography

Fotograf vjenčanja bilježi najdragocjenije trenutke vašeg velikog dana, pričajući priču o vašoj ljubavi kroz prekrasne i bezvremenske slike.

Fotografisanje mledenaca na plaži.

Osvanulo je predivno jutro, plavo nebo bez ijednog oblačka bilo je savršeno za fotografisanje mladenaca na plaži. Posao iz snova zar ne? Uzmes kameru u ruke, obučes japanke, uputiš se u pravcu plaže gdje se održava vjenčanje.
U većini slučajeva imaš imena mladenaca i plažu na kojoj se održava vjenčanje, kada dođes tek tada se upoznaš sa parom.Alexandra i Trevor su odabrali plažu Baie Lazare beach na Seychelles za svoje izgovaranje sudbonosnog da.
U roku od par minuta, kao fotograf vjenčanja, trebaš da provališ kakav im je karakter, da ih opustiš i pripremiš za fotografisanje. Kod Aleksandre i Trevora to nije bilo potrebno, došli su spremni a mene su već poznavali preko preporuke od prijateljice. Kad su me kontaktirali i napisali svoje želje i koju žele plažu, znala sam da imam par koji zna šta želi.

Vjenčanje na plaži

Vjenčanje na plažie

Vjenčanje na plaži

Poslije samog čina vjenčanja na plaži ispod predivne dekoracije slijede šampanjac i torta a poslije toga ide fotografisanje mladenaca na plaži. Aleksandra u svojoj predivnoj vjenčanici bila je kao leptirić na plaži,
Trevor je prati u stopu. Trčali smo po pjesku, penjali se na stijene, plesali sa talasima… Nevjerovatne fotografije koje smo napravili su odraz njihove ljubavi, karaktera i energije biće im draga uspomena na vjenčanje iz snova.