Logo renata fotorgaf vjencanja

Inspiracije dobijam iz vaših ljubavnih priča i zajedno s vama stvaram uspomene za cijeli život.

KONTAKT
Facebook
Vimeo
Youtube
Instagram

Fotografisanje vjenčanja

Monica & Alan

Seychelles

Logo renata fotorgaf vjencanja

Fotograf vjenčanja

Wedding photography

Fotograf vjenčanja bilježi najdragocjenije trenutke vašeg velikog dana, pričajući priču o vašoj ljubavi kroz prekrasne i bezvremenske slike.

Fotografisanje pored okeana.

Dok sam se letjela u avionu prema ostrvu Praslin i plaži Anse Lazio beach gdje ću fotografisati Moniku i Alana pitala sam kakvi su. Svi parovi koji dolaze na ovu egzotičnu destinaciju dolaze zbog fotografisanja pored okeana. Iz tog razloga sve je podređeno tom cillju.

Dekoracija je postavlja na plažu gdje dolazi i matičar. Fotograf vjenčanja čeka dolazak para i njihovih gostiju. Sve je spremno za vjenčanje na plaži.

Fotografisnaje vjenčanja pored okeana

Fotografisnaje vjenčanja pored okeana

Fotografisnaje vjenčanja pored okeana

Nakon susreta sa Monikom i Alanom bilo je jasno da pred sobom imam jedan jako zanimljiv par. Kako su mi rekli da bili su modeli za neke brendove znala sam da će sa njima biti lako raditi.

Poslije ceremonije ili formalnog dijela vjenčanja na plaži slijedi fotošuting. Plaža na kojoj smo bili je savršena za fotografisanje pored okeana, pored dugačkog pješčanog dijela gdje talasi plešu sa pjeskom ima i skrivenih malih uvala stvorenih za intimnije fotografije.

Kao njihov fotograf vjenčanja samo sam im davala male smjernice a oni su sa lakoćom pozirali. Rezultat koji smo dobili su bile nevjerovatno romantične fotografije sa malom dozom erotičnosti.