Logo renata fotorgaf vjencanja

Inspiracije dobijam iz vaših ljubavnih priča i zajedno s vama stvaram uspomene za cijeli život.

KONTAKT
Facebook
Vimeo
Youtube
Instagram

Fotografisanje vjenčanja

Kirsty & Anton

Boho vjenčanje na plaži – Seychelles

Logo renata fotorgaf vjencanja

Fotograf za vjenčanje

Wedding photography

Fotograf vjenčanja bilježi najdragocjenije trenutke vašeg velikog dana, pričajući priču o vašoj ljubavi kroz prekrasne i bezvremenske slike.

Boho vjenčanje na plaži.

Kristi i Anton su imali tačnu viziju kako žele da njihovo vjenčanje izgleda, boho stil sa malom dozom tradicionalog. Da bi sve bilo kako je zamišljeno zakupljena je predivna kuća sa dve dodatne kuće.  Za mladu i njene djeveruše te mladoženju i njegovu ekipu.
Ja kao fotograf vjenčanja sam imala prilično zahtjevan zadatak za obaviti. U istom sosu je bio i snimatelj vjenčanja koji je morao to sve snimiti. Da bi sve bilo spremno na vrijeme za boho vjenčanje na plaži, pripreme su se odvijele u isti čas na tri strane.

POGLEDAJTE VIDEO
WEDDING HIGHLIGHTS – KIRSTY & ANTON

video by Angels35 wedding studio

Vjenčanje na plaži

Vjenčanje na plažie

Vjenčanje na plaži

U kući za mladu Villa chateau-elysium pripreme su tekle uz pjesmu, smijeh i suze izazvane emocijama tog dana. Da bi bilo sve potpuno djeveruše su donijele dašak  magije iz Hogwartsa. Mladožena i ekipa se zabavljala uz muziku i viski a smjeha nije nedostajalo.
Ja, njhov fotograf vjenčanja sam trčala trčala od jedne do drue kuće tamo-ovamo. Mlada prešla u glavnu kuću iz koje je trebala izaći u pratnji majke i djeveruša do romantično dekorisane bašte gdje su je čekali mladoženja i gosti. Fotografisanje ovakvog boho vjenčanja na plaži je bio izazov, koji sam odlično odradila.
Foto aparatom sam uvatila sve bitne trenutke tog dana, emocije, detalje, smjeh, suze, ples, radost, dekoraciju… Na kraju kad vaše fotografije izmame srećni osmjeh na licima mladenaca znate da ste postigli cilj.