Logo renata fotorgaf vjencanja

Inspiracije dobijam iz vaših ljubavnih priča i zajedno s vama stvaram uspomene za cijeli život.

KONTAKT
Facebook
Vimeo
Youtube
Instagram

Vjenčanje na plaži

Karyna & Patrick

Seychelles

Logo renata fotorgaf vjencanja

Fotograf vjenčanja

Wedding photography

Fotograf vjenčanja bilježi najdragocjenije trenutke vašeg velikog dana, pričajući priču o vašoj ljubavi kroz prekrasne i bezvremenske slike.

Vjenčanje na otvorenom.

Iako smo bili na egzotičnoj destinaciji Karina je svoje vjenčanje na otvorenom zamislila u tradicionalnom stilu. U predivnom hotelu DoubleTree by Hilton taj dan sve je bilo podređenu vjenčanju. Svi koji su radili na vjenčanju; dekorateri, katering, fotograf vjenčanja, frizer, šminker, konobari užurbano su hodali završavajući svoj dio posla. Dok se mlada pripremala u sobi gosti su se lagano okupljali na terasi pored bazena.

Vjenčanje na plaži

Vjenčanje na plaži

Vjenčanje na plaži

Kada je došao trenutak da Karina izađe, gosti su se spustili na plažu gdje je bila postavljena predivna dekoracija za ceremoniju vjenčanja. Sam izlazak mlade u pratnji oca bio je jako emotivan, te emocije su obuhvatile i sve prisutne. Fotograf vjenčanja je ovdje imao lak zadatak, gdje god da okrenem kameru imala sam odličnu fotografiju punu emocija.

Kod vjenčanja na otvorenom jako je bitno izabrati dobru lokaciju a to smo ovdje imali. Za fotografisanje našeg para mogli smo da biramo lokacije od pješčane plaže od jezerceta ušuškanog u zelene listiće. Oni su bili veoma raspoloženi za fotografisanje kao i njihovi kumovi, napravili smo nevjerovatne i zanimljive fotografije koje će ih uvijek podsjećati na ovaj dan.