Logo renata fotorgaf vjencanja

Inspiracije dobijam iz vaših ljubavnih priča i zajedno s vama stvaram uspomene za cijeli život.

KONTAKT
Facebook
Vimeo
Youtube
Instagram

Snimanje Vjenčanje

Weddings videography

Kada se odlučite za snimanje vašeg vjenčanja sa mnom, imate priliku da pretvorite važan događaj u jedinstveno iskustvo koje ćete uvijek čuvati u svom srcu i dijeliti sa svojim najmilijima. U mom radu naglasak stavljam na kreativnost i individualnost, prilagođavajući se vašim željama i idejama. Uz moj tim suradnika, nudim vam različite usluge koje će vaš poseban dan učiniti još nezaboravnijim.

SARADNICI

Također nudimo snimanje love-storya ili posebnog dana, kao i druge video usluge koje će dodati poseban dodir vašem vjenčanju. Moji poslovni partner Goran i Angels35 wedding studijo su moji dugogodišnji prijatelji i zajedno smo radili na mnogim projektima. Kroz zajednički rad i suradnju, uspjeli smo postići izvanredne rezultate i zadovoljiti naše klijente.

KREATIVNOST

Naše usluge prilagodimo vašim željama i potrebama. Uz naše zajedničke vještine i strasti, možemo vam ponuditi jedinstvenu i nezaboravnu uslugu. Moj kreativni i individualni pristup, želim vam pomoći da stvorite vjenčanje kakvo ste oduvijek željeli.

Ovdje možete pogledati nekoliko wedding spotova klijenata kao što su Branaka i Dragan, Aleksandra i Deni, Dajana i Nemanja, Matea i Robert, koji vam mogu dati uvid u moj rad i kreativnost.
Također, na stranici portfolio možete vidjeti nekoliko primjera naših zajedničkih radova fotografije i video snimanja. Klijenti često odaberu opciju snimanja posebnog dana na odabranim lokacijama. To je nešto u čemu uživam i što mi daje mogućnost da iskoristim svoju kreativnost i talente.

FOTORGAFISANJE I SNIMANJE VJENČANJA

Kada vam par povjeri fotografiranje i snimanje vjenčanja, oni vas puštaju u svoju intimu, i to je od neprocjenjive vrijednosti. Tu u njihovoj vezi i konekciji se nalazimo i mi. Imamo priliku da ljude predstavite u jednom takvom bitnom događaju u njihovim životima. U mom radu, cilj mi je uhvatiti najvažnije trenutke i emocije koje će vam pomoći da se uvijek sjećate svog dana vjenčanja. Samo zajedničkim radom i suradnjom, možemo stvoriti nešto izvanredno i nezaboravno.

G

oran  i ja smo tim koji radi zajedno dugi niz godina. Preko 10 godina zajedničkog iskustva i preko 500 snimljenih i fotorgafisanih vjenčanja. Možemo da komuniciramo bez riječi i tačno znamo šta u kom trenutku treba uhvatiti i zabilježiti okom kamere. Svako od nas ima svoju ulogu prilikom rada i kreiranja. Ovo je bitno jer se tokom vjenčanja događaji smjenjuju brzo, te je bitno na vrijeme reagovati.

Naši klijenti su nam uvijek na prvom mjestu, stoga se trudimo da im pružimo vrhunsku uslugu i iskustvo. Osim naše stručnosti i kreativnosti, trudimo se stvoriti pozitivnu i opuštenu radnu atmosferu, kako bi vaš poseban dan bio što opušteniji i bez stresa. Tu smo da bismo vam pomogli da ostvarite vaše snove i stvorili nezaboravne uspomene koje će vas pratiti cijeli život.

Kontaktirajte me vezano za cijene i pakete naših usluga.

SNIMANJE VJENČANJA – POSEBAN DAN

Poseban dan snimanje vjenčanja je izvrsna prilika za mladence da se opuste i uživaju u jedinstvenom iskustvu fotografskog i video snimanja na različitim lokacijama, bilo prije ili nakon samog dana vjenčanja.

Kao vaš fotograf i snimatelj, ja ću vam pomoći da odaberete najbolje lokacije za snimanje, ovisno o vašim željama i idejama. Također ću vam dati savjete o tome što biste trebali nositi, kako se pripremiti za snimanje i kako se opustiti pred kamerom.

 

Zbog čega se snima poseban dan ?

Fotografije koje se snimaju tijekom ovog dana koriste se za izradu foto-albuma i drugih usluga kao što je wedding highlights ili wedding video. Snimci se mogu koristiti i za projektiranje online pozivnica, personaliziranih zahvalnica i ostalih detalja za vaše vjenčanje.
Usluga posebnog dana snimanja vjenčanja je također prilika da se upoznate sa mnom i mojim radom prije vašeg velikog dana. Također možemo zajedno kreirati ideje i planove za vaš dan vjenčanja, kako bih mogao što bolje uhvatiti vašu jedinstvenu ljubavnu priču u fotografijama i videu.

Kontakt.

Za sve dodatne informacije o ovoj usluzi i ostalim uslugama koje nudim, možete pogledati moju web stranicu ili me kontaktirati putem e-pošte ili telefona. Radujem se što ću vam pomoći da vaš poseban dan ostane zauvijek zabilježen u prekrasnim fotografijama i videu.