Logo renata fotorgaf vjencanja

Inspiracije dobijam iz vaših ljubavnih priča i zajedno s vama stvaram uspomene za cijeli život.

KONTAKT
Facebook
Vimeo
Youtube
Instagram

Vjenčanje na plaži

Aiganum & Yerlan

Seychelles

Logo renata fotorgaf vjencanja

Fotograf za vjenčanje

Wedding photography

Fotograf vjenčanja bilježi najdragocjenije trenutke vašeg velikog dana, pričajući priču o vašoj ljubavi kroz prekrasne i bezvremenske slike.

Fotografisanje vjenčanja na plaži.

Aiganum i Yerlan, lijep i zanimljiv par iz Kazahstana, imali su vjenčanje iz snova na pješčanoj plaži Anse Marie Laure beach. Kao fotograf, imala sam privilegiju fotografisati njih i predivnim slikama prikazati njihovu jedinstvenu ljubav u okruženju koje oduzima dah. Jutarnje sunce bacalo je topli sjaj na sretni par dok su izmjenjivali zavjete, okruženi zvukovima valova i slanim morskim povjetarcem.

Aiganum je bila prirodan ispred kamere, bez napora odišući elegancijom i gracioznošću. Yerlan je bio jednako zadivljujući, njegova ljubav prema Aiganum sijala je u svakom trenutku. Bilo je to jednostavno i ugodno fotografiranje, zahvaljujući opuštenom ponašanju para punog ljubavi.

Vjencanje na plazi

Vjencanje na plazi

Vjencanje na plazi

Plaža je bila savršena pozadina za poseban dan ovog para, sa svojim slikovitim krajolikom i tropskom atmosferom. Od pjenušavo tirkizne vode do zlatnog pijeska, svaki element plaže upotpunjavao je ljepotu para i njihovu ljubav jedno prema drugom. oni su svoj san ostvarili, imali su nezaboravno vjenčanje na plaži.

Osjećam se počašćenim što sam bila fotograf vjenčanja Aiganum i Yerlana, i oduševljen sam što sam zabilježio uspomene za ovaj neobičan par na plaži. Fotografije će pričati njihovu priču.